Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

BELYSNING

Belysning har en stor indflydelse på både trivslen – såvel i hjemmet som på arbejdspladsen.

Hos ApS John Olsen El-installationer har vi stor erfaring med montering af LED-belysning, og vi arbejder målrettet for at sammensætte energieffektive løsninger, der skåner både miljø og pengepung. Vi samarbejder med LED-TEK – en virksomhed, der specialiserer sig i levering af bæredygtige LED-løsninger.

Få et uforpligtende tjek

Vi kommer gerne forbi din virksomhed, hvis I vil høre mere om fordelene ved at skifte til LED-belysning – det er ganske uforpligtende.

Under besøget foretager vi en lysmåling og optæller antallet af lyskilder. Efterfølgende modtager i et overblik over den mulige besparelse ved en eventuel investering i LED-belysning. Hvis I beslutter jer for at udskifte installationerne, monterer vi gerne en prøve, så I kan få en klar opfattelse af, om forventning og resultat stemmer overens.

Vores montører besidder stor fagmæssig viden om el-installationer og LED-belysning, og derfor er din virksomhed altid sikret den bedste rådgivning, udførelse og efterfølgende service, når I lader ApS John Olsen El-installationer stå for LED-belysningen.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du skulle have spørgsmål til belysning eller andre af vores serviceydelser. Vi udfører alle former for el-installationer for både private, boligforeninger og virksomheder, og vi bestræber os altid på at sammensætte den rette løsning til den rette pris.

Få et tilbud

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere