Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

BELYSNING

Belysning har en stor indflydelse på både trivslen – såvel i hjemmet som på arbejdspladsen.

Hos ApS John Olsen El-installationer har vi stor erfaring med montering af LED-belysning, og vi arbejder målrettet for at sammensætte energieffektive løsninger, der skåner både miljø og pengepung. Vi samarbejder med LED-TEK – en virksomhed, der specialiserer sig i levering af bæredygtige LED-løsninger.

Få et uforpligtende tjek

Vi kommer gerne forbi din virksomhed, hvis I vil høre mere om fordelene ved at skifte til LED-belysning – det er ganske uforpligtende.

Under besøget foretager vi en lysmåling og optæller antallet af lyskilder. Efterfølgende modtager i et overblik over den mulige besparelse ved en eventuel investering i LED-belysning. Hvis I beslutter jer for at udskifte installationerne, monterer vi gerne en prøve, så I kan få en klar opfattelse af, om forventning og resultat stemmer overens.

Vores montører besidder stor fagmæssig viden om el-installationer og LED-belysning, og derfor er din virksomhed altid sikret den bedste rådgivning, udførelse og efterfølgende service, når I lader ApS John Olsen El-installationer stå for LED-belysningen.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du skulle have spørgsmål til belysning eller andre af vores serviceydelser. Vi udfører alle former for el-installationer for både private, boligforeninger og virksomheder, og vi bestræber os altid på at sammensætte den rette løsning til den rette pris.

Få et tilbud

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud

44 50 70 70

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere