Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

OM OS

ApS John Olsen El-installationer udfører al form for el-arbejde såsom rådgivning, projektering, udførelse, vedligeholdelse og service. Vores kunder er både private, boligselskaber og virksomheder.

Vi tilbyder komplette løsninger indenfor el-arbejde

ApS John Olsen El-installationer er en virksomhed med stolte traditioner indenfor el-arbejde. Vores historie går tilbage til 1975, hvor John Olsen etablerede virksomheden. I 2002 blev der foretaget et generationsskifte til Jesper Olsen, der er i dag er ejer og daglig leder af virksomheden.

Siden grundlæggelsen i 1975 er virksomheden vokset, og vi har udviklet os til et firma med stor alsidighed, som udfører en bred vifte af serviceydelser indenfor el-installation og elektrikerarbejde.

I 2007 ekspanderede vi yderligere, da vi oprettede afdelingen JO Sikring – en selvstændig afdeling under ApS John Olsen El-installationer, som beskæftiger sig med montering og service af tyverisikringssystemer.

Formålet med den nye afdeling er at tilbyde vores kunder en samlet løsning med fokus på el-installationer, antenneinstallationer, EDB-netværk, telefoni, alarm og videoovervågning. Dermed får du samlet alle dine behov for el-arbejde i én og samme virksomhed.

Professionelt arbejde, højt serviceniveau og tillid

Vores montører er alle uddannede til at udføre deres arbejde med stor faglig ekspertise og med respekt for deres håndværk. Ligeledes bestræber vi os på at yde en høj service, hvor dine ønsker og krav er i centrum. Vores mål er, at det skal være en positiv oplevelse at have besøg af en medarbejder fra ApS John Olsen El-installationer.

Vi deltager gerne i alle faser af dine projekter – lige fra planlægningen til opgaven er fuldført. Det sikrer, at du altid kan udnytte vores viden om el-installation undervejs, og at dit projekt kommer sikkert i mål uden forhindringer.

Få et tilbud

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud

44 50 70 70

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere