Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

DØRTELEFON

Med en dørtelefon bestemmer du selv, hvem der kommer indenfor i din ejendom eller på din arbejdsplads. Det giver tryghed til beboerne i den private ejendom og boligforening samt for medarbejderne i en virksomhed.

Dørtelefoni giver sikkerhed og komfort

Hos ApS John Olsen El-installationer har vi stor erfaring med montering og servicering af dør- og porttelefoner, og vi hører gerne fra dig, hvis du vil høre mere om vores løsninger inden for dørtelefoni.

Vi sikrer en professionel installation af din dørtelefon

ApS John Olsen El-installationer er en alsidig virksomhed, og vi har altid fokus på at give vores kunder fuldkomne løsninger. Derfor tilbyder vi både rådgivning, montering og servicering for vores kunder.

Vores montører besidder alle en bred viden indenfor deres felt, og de står til rådighed, hvis du har brug for en professionel og faglig kompetent rådgivning om dørtelefoni. Ligeledes er de uddannet til at varetage alle former for el-installation, og derfor er du garanteret, at din dørtelefon bliver monteret korrekt.

Hvis du allerede er den lykkelige ejer af en dørtelefon, som har brug for reparation eller servicering, er vi naturligvis også gerne behjælpelige.

Få mere tryghed

Du er altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på montering af en dørtelefon i din ejendom eller virksomhed. Hvis du har behov for yderligere tryghed, tilbyder vi også en lang række af løsninger indenfor tyverisikring – herunder tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol, tågesikring og DNA-mærkning.

Få et tilbud

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud

44 50 70 70

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere