Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

ELEKTRIKER

Hos ApS John Olsen El-installationer har vi stor erfaring med alle former for el-arbejde. Vi rådgiver, projekterer og udfører elektrikerarbejde for private såvel for virksomheder og boligforeninger.

Fokus på service og faglighed

ApS John Olsen El-installationer har eksisteret siden 1975, hvor John Olsen etablerede virksomheden i eget navn. I 2002 tog Jesper Olsen over, og siden da har virksomheden fået vokseværk, og vi har løbende udvidet vores netværk af kvalitetsbevidste samarbejdspartnere og leverandører.

Siden 2007 har vi sideløbende drevet JO Sikring, som er en selvstændig afdeling under ApS John Olsen El-installationer, der fokuserer på levering, installation og servicering af tyverisikring og adgangskontrol.

Vi er en virksomhed med et hold af dygtige elektrikere og el-installatører, der alle besidder en stor faglig ekspertise og en god portion respekt for det håndværk, vi udfører. Vi bestræber os på, at et besøg af en vores elektrikere skal være en positiv oplevelse – både menneskeligt, fagligt og servicemæssigt.

El-arbejde til ethvert behov

Vi ønsker at være en alsidig virksomhed, der til enhver tid kan skræddersy komplette løsninger, som imødekommer kundens behov for professionelt elektriker-arbejde og serviceminded behandling. Ligeledes er vi i stand til at varetage ydelser indenfor alle former for el-arbejde. Vi kan blandt andet stå for montering af belysning og el-installationer til netværksinstallation, tyverisikring og dørtelefoni.

Vi er gerne med i hele processen, når du skal have udført el-arbejde, og vi er aldrig tilbageholdende med at dele ud af vores faglige ekspertise indenfor el-installation. Vi er behjælpelige med:

 • Rådgivning
 • Projektering
 • Udførelse
 • Vedligeholdelse
 • Service

Du er altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du skal bruge en elektriker, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud

44 50 70 70

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere