Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

EL-INSTALLATION

Trænger dine el-installationer til et kompetent servicetjek? Eller drømmer du om en unik lyssætning i dagligstuen eller noget helt andet indenfor el-installation?

Hos ApS John Olsen El-installationer har vi stor erfaring med montering af alle slags el-installationer. Vi kører gerne ud til både private, boligselskaber og virksomheder, og vores uddannede og dygtige montører besidder alle en høj faglig ekspertise, som sikrer, at dine installationer altid bliver udført korrekt, når vi er på opgaven.

Vi udfører alle gængse ydelser indenfor el-installation, og vi er gerne behjælpelige med:

 • El-installation
 • Opsætning af pds-netværk
 • Opsætning af fiber-netværk
 • Installation og montering af belysning
 • Fejlfinding på el-installationer
 • Montering og servicering af dør- og porttelefoner
 • Rådgivning

Vi er med i hele processen

Det er til enhver tid vores målsætning, at vores kunders projekter forløber uden vanskeligheder og sikre, at de får det fulde udbytte af vores ekspertise indenfor el-installation. Derfor står vi gerne til rådighed gennem hele processen, når du skal have monteret el-installationer.

Det betyder, at vi deltager lige fra planlægningsprocessen inden opstart, til projektet er færdigt. Og vi går ikke, før det hele virker upåklageligt.

Få et tilbud på el-installation

Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på el-installationer. Vores montører besidder en bred vifte af faglige kompetencer, og vi er derfor altid lydhøre overfor dine ønsker – også hvis de bevæger sig lidt udenfor det normale. Hos ApS John Olsen El-installationer bestræber vi os på være en alsidig virksomhed, der, så vidt muligt, altid er i stand til at opfylde vores kunders ønsker.

Få et tilbud

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud

44 50 70 70

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere