Ring og få et uforpligtende tilbud
44 50 70 70

NETVÆRKSINSTALLATION

Et velfungerende datanetværk udgør en væsentlig del af rygraden af den daglige kommunikation – særligt i virksomheder. Derfor er det afgørende, at et netværk altid fungerer upåklageligt.

Hos ApS John Olsen El-installationer besidder vi stor viden om netværksinstallation, og du kan altid ringe til os, hvis du har behov for opsætning, installation eller servicering af datanetværk.

Netværksinstallation for private og virksomheder

Vi involverer os altid i vores kunders projekter med stor entusiasme og øje for det gode resultat. Derfor deltager vi også gerne i alle faser af din netværksinstallation. Vi står klar til at yde rådgivning, som sikrer, at du vælger de komponenter og installationer, der passer til dine behov.

Vi tilbyder:

 • Rådgivning
 • Projektering
 • Udførelse
 • Fejlfinding
 • Installation, opsætning og vedligeholdelse af fiber- og pds-netværk

Vores mandskab af uddannede montører står altid til at sammensætte den rette løsning indenfor netværksinstallationer – uanset om du som kunde har en almindelig husstand med behov for en stabil internetforbindelse eller en stor virksomhed med høje krav til infrastrukturen i deres netværk.

Kontakt

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på en netværksinstallation eller yderligere information. Vi tilbyder netværksinstallationer for private, boligselskaber og virksomheder.

ApS John Olsen El-installationer er autoriseret el-installatør, og vi stiler efter at kunne give vores kunder komplette løsninger indenfor el-installation. Vi har desuden en målsætning om, at det skal være en positiv oplevelse at have besøg af vores teknikere, og derfor er du garanteret en lydhør og behagelig behandling, når vi står for din netværksinstallation. Vi samarbejder kun med kvalitetsbevidste leverandører, og vi benytter udelukkende komponenter, der sikrer en lang levetid på dit datanetværk.

Få et tilbud

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud

44 50 70 70

  Alle felter med * skal udfyldes

  ELEKTRIKER

  Vi er et elektrikerfirma med fokus på service, faglighed og høj kvalitet.

  Læs mere

  EL-INSTALLATION

  Vi har erfaring med alle typer el-installation for private og virksomheder.

  Læs mere

  DØRTELEFON

  Vi har stor erfaring med montering og servicering af diverse løsninger.

  Læs mere